• a.jpg
  • h.jpg
  • i.jpg
  • k.jpg

Hüseyin Aytemiz Deneysel Araş. Ve Uyg. Lab.

e-Posta Yazdır PDF

Hüseyin Aytemiz Deneysel Araştırma ve Uygulama Laboratuvarları, 2009 yılında hazırlanıp DPT Müsteşarlığına sunulan ve kabul edilen, 2009K120910 Numaralı “Kırıkkale Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarları” adlı DPT projesi kapsamında, hayvan deneylerinin yapılabilmesi ve bu gibi deney hayvanlarıyla bilimsel faaliyetlerin yürütülebilmesi, ülkemiz için her alanda gerekli olan transgenik hayvan modellerinin oluşturulabileceği yaklaşık 1500 m2 kullanım alanına sahip bir laboratuvar daha, Aytemiz Şirketler Grubu tarafından sadece kaba inşası bitirilerek üniversitemiz bünyesine hibe edilmiştir. Altyapısı ve gerekli cihaz ve ekipmanlar proje tarafından tedarik edilerek hizmet vermeye başlamıştır.

Sorumlu Öğretim Üyesi : Prof. Dr. Siyami KARAHAN   (KÜBTAL Müdür Yardımcısı)

Veteriner Hekim : Yaşar ŞAHİN

Hayvan Bakıcısı     : Murat İĞDE